ZrO kroon- en brugwerk

Natuurlijk mooi: Zirkoonoxide

De kern van een Zirkoonoxide (ZrO) kroon is metaalvrij, sterk en slijtvast. Daarnaast heeft Zirkoonoxide de fantastische eigenschap dat het licht door laat, zonder dat het transparant is. Hierdoor ziet een, eventueel met porselein opgebouwde, ZrO kroon of meerdelige ZrO brug er zeer natuurgetrouw uit en is deze nauwelijks van echte tanden en/of kiezen te onderscheiden.

CADCAM

Al onze werkstukken worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en precisie vervaardigd met behulp van de innovatieve CADCAM apparatuur van Amann Girrbach, een van de grootste spelers op de tandtechnische markt.

Multilayered Full ZrO!

Een volledig uit Zirkoniumoxide opgebouwde kroon (full ZrO) kan onder andere worden aangeboden als er (te) weinig ruimte beschikbaar is voor de vervangende tand of kies. Een full ZrO element is slijtvast en bijzonder sterk waardoor het ook zeer geschikt is om toe te passen bij fervente ‘knarsers’.

De nieuwste ontwikkeling, de zogenaamde multi-layer (meerkleurige) variant, geeft bij de volledig uit ZrO gefreesde elementen ook esthetisch een prachtig resultaat.

 

  • Innovatief

  • Ambacht

  • Esthetiek

  • Ips Emax