Durf te lachen

Durf te lachen!

Lachen is gezond. Een stralende lach geeft zelfvertrouwen en opent deuren. Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. Allemaal uitspraken die meer dan waar zijn!

Wist u dat...

Lachen in ons lichaam endorfine aanmaakt? Endorfine is het gelukshormoon. Endorfine vermindert stress en zorgt ervoor dat wij beter in ons vel zitten. En wist u dat maar liefst 15 verschillende soorten spieren rondom onze mond ervoor zorgen dat wij überhaupt kúnnen lachen? En dat lachen ook onze inwendige organen masseert? 20 minuten hardop lachen levert ons evenveel vitaliteit op als een step- of jogsessie. Wij pleiten ervoor dat iedereen vaker lacht! Maar wat als...

Cosmetische aanpassingen

Voorgaande uitspraak is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij begrijpen als geen ander dat lachen minder ontspannend is met bijvoorbeeld verkleurde, gesleten, of scheve tanden of wanneer u misschien één of meerdere tanden mist. Een kleine tandtechnische aanpassing kan al een wereld van verschil maken. Denk bijvoorbeeld aan een facing in geval van verkleuring of verlies van glazuur, één of twee tinten bleken of een anti-knarsplaat om (verdere) slijtage te voorkomen. Informeer eens bij uw tandarts naar wat allemaal mogelijk is om uw lach (nog) stralender te maken. Ook wij adviseren u graag en vrijblijvend. Bel gerust voor een afspraak. U zult verbaasd zijn over de vele en vaak ook simpele oplossingen waarmee u uw gebit, en daarmee ook uw glimlach, aanzienlijk kunt verbeteren.

 • Gebitsbescherming

  Gebitsbescherming bij  'klemmers' en 'knarsers' is noodzakelijk. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

 • Tintje lichter?

  Verkleurde tanden opfrissen? Zorgvuldigheid is geboden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

 • Facings

  Ongelijke tand(en) maar geen 'zin' in een beugel? Misschien biedt een facing(s) de oplossing! Wij maken graag een situatiemodel voor u.

 • Sportbeschermers

  Wij leveren diverse op maat gemaakte (Triplesafe) mondbeschermers in alle kleuren en maten.